Servicios

Eventos a destacar:

Revista 2010

Comunicación Taller de cómic

VI Congreso nacional de terapia ocupacional 2021

Programa STEPPS CRIS Vinaròs

Pon en forma tus neuronas

Presentación caso clínico: adicción a les nuevas tecnologías.

Aplicación del programa STEPPS

Congreso Interpsiquis 2021

Congreso AMRP

Trabajo en red para mejorar el empleo de personas afectadas por enfermedad mental grave

Exposición de ART BRUT en Vinaròs

El Art Brut és un terme encunyat en 1945 per Jean Dubuffet per a referir-se a l'art creat per gents alienes al món artístic sense una formació acadèmica.


Aquest moviment sorgeix a principis de la dècada dels 70 i es pot incloure dins de la branca de l'expressionisme en el seu sentit més estricte. Alguns artistes com Picasso o Klee van sentir gran interés per l'Art Marginal, per la facilitat amb la qual aquest estil trencava amb el que s'estableix per a donar pas a obres “no encasillables”. 


El Art Brut presa com a punt de partida els corrents naïf i els seus artistes són completament autodidactes. L'art es desenvolupa sense contacte, ni contaminació, amb les institucions artístiques presents ni passades. Per tant tot el plasmat en l'obra naix d'allò més profund de cadascun dels artistes i de la seua percepció del món, creacions de persones que es mantenen al marge de la societat, com ara: interns d'hospitals psiquiàtrics, autodidactes, solitaris, inadaptats o ancians.


Des de l'àrea de salut mental i el CRIS de Vinaròs donem suport a l'ús de l'art com a forma d'expressió i de comunicació amb el món que envolta a l'artista. A part dels fins merament terapèutics, l'Artteràpia és una tècnica de desenvolupament personal, d'autoconeixement i d'expressió emocional. 


Les set persones que exposen part de les seues obres van trobar en l'art, una afició, un refugi, i  una eixida, una font de vitalitat i enriquiment, i una porta oberta per a la seua "bogeria". 

http://infomaestrat.com/inauguracio-exposicio-art-brut/artbrut/

REVISTA CRIS 2015

Cortometraje "ADELANTE"

Adelante

Temps de confinament! Al CRIS hem decidit compartir el nostre curt “Adelante” perquè el pugueu veure a casa. Una història amb un missatge de força i ànim realitzat per persones que han superat moments de dificultats.

Un treball creat i realitzat des del grup de teatre SIRC i el taller d’audiovisuals.

Esperem que us agrade!

https://youtu.be/_hb0ah_Hk7M

La actividad física como herramienta fundamental en la rehabilitación en salud mental

infonord

El CRIS, centre de rehabilitació i integració social de l'Ajuntament de Vinaròs, vol commemorar el dia 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental. Enguany l'eslògan que encapçala el dia de conscienciació i sensibilització de la societat en matèria de salut mental és "CONNECTA AMB LA VIDA". Una manera de connectar amb la vida és participar en activitats esportives. Ment i cos van unides  i és per això que explicarem que, encara que moltes persones pateixen problemes crònics de salut mental poden seguir connectats amb la vida i l'esport.

https://infonord.es/2-uncategorised/802-l-activitat-fisica-com-a-eina-rehabilitadora-en-salut-mental

CRIS 2015

revista cris